Poslední šance! Výprodej: slevy až 20 % na vybrané výškově nastavitelné stoly a ergonomické židle! Prodlužujeme do 28.4. nebo do vyprodání zásob.

Kancelář, ve které vás bude práce bavit: sbohem chaosu!

Podle interiérových designerů vyhrává v letošním roce v oblasti zařizování kanceláří maximální zapojení přírodních prvků, flexibilita a především kreativní myšlení. Na těchto trendech mají bezpochyby zásluhu také události posledního roku, které nás donutily výrazně pozměnit pracovní prostředí.


Flexibilita je v profesní rovině hojně skloňovaný pojem. Vždyť už v inzerátech s pracovními nabídkami ji zaměstnavatelé po uchazečích často vyžadují. Proč byste ale měli chtít flexibilitu po vašem kancelářském stole? Kromě často zmiňované prevence proti zdravotním potížím je třeba zmínit praktičnost polohovatelných stolů.

Čas od času dojde na pracovišti ke spontánní poradě s kolegy. Tyto neplánované porady jsou leckdy mnohem produktivnější než ty plánované. Když k této situaci dojde, je pohodlné svůj kancelářský stůl vysunout do výšky, případně s ním popojet o kousek vedle. V dnešní době rychlých změn je pružnost čím dál tím důležitější.

kancelářská porada

 

Superschopnosti živých rostlin

I když máte kancelářský stůl na kolečkách, který můžete snadno přemístit k oknu, ne vždy vám to zajistí panoramatický výhled do zeleně. Přitom samotný pohled na živé rostliny prokazatelně pomáhá snižovat stres a podporuje kreativní myšlení.

I pokud to štěstí těšit se z přírodních krás máte, přidáním živé rostliny na pracovní desku nic nezkazíte. Kromě relaxačních funkcí přispěje produkcí kyslíku k čistšímu ovzduší na vašem pracovišti. Chcete-li něco nenáročného, pořiďte si některý z rodu sukulentů – například kaktus nebo aloe, nevyžadují příliš péče a přesto vám budou dělat po dlouhou dobu radost.

rostlina a notebook

Tip! Kromě kvalitního stolu a živých květin lze kancelář oživit mnoha dekoracemi – od originálních velkých svíček, plakátů nebo autentických velkoformátových fotek z teambuildingů po stolní fotbálek, u kterého si všichni odpočinou.

 

Kabely, o které nikdo nezakopává

Kreativita a chaos nikdy nebyly kamarádi. Spleť kabelů od elektronických spotřebičů hyzdí v dnešní době většinu kancelářských stolů. Obzvlášť nehezký dojem vzbuzují, když se stůl nachází uprostřed místnosti. Chaoticky působícím kabelům vdechnete řád pomocí praktického kabelového organizéru. Jde o velmi šikovnou, a mnohdy i stylově zpracovanou, pomůcku a příslušenství ke kancelářskému stolu.

muž u polohovacího stolu 

 

Bezdrátové nabíjení nejen pro zapomnětlivce

Ke snížení počtu kabelů přímo na desce kancelářského stolu vám poslouží další chytrá zařízení. Bezdrátová myš či klávesnice patří dnes již k běžné kancelářské výbavě. Čím dál více směřují výrobci drobné elektroniky také k bezdrátovému nabíjení, které má hned několik výhod. Tou první je kompatibilita. Odpadá vám stres z toho, že jste svoji nabíječku zapomněli doma. Stačí, aby vaše zařízení podporovalo bezdrátové nabíjení.

Druhým benefitem je design. Ať už vlastníte nabíjecí podložku, se kterou můžete nabít více zařízení najednou nebo adaptér ve formě stojánku, oba produkty stylově doplní desku vašeho kancelářského stolu. 

 

Shrnutí článku

  • Díky polohovacímu stolu mohou být vaše porady mnohem pružnější.
  • Živé rostliny v kanceláři podpoří vaši kreativitu a sníží stres.
  • Uspořádání kanceláře zvýšíte kabelovým organizérem, popř. využíváním bezdrátových nabíječek.

 

Sestavit polohovací stůl na míru

500 Kč na nákup